26.12

Онлайн-презентація кросовера GEELY Atlas Pro

Офіційний дистриб’ютор GEELY в Україні, компанія «Гранд Автомотів» (входить до складу компаній Корпорації «УкрАВТО») 26 грудня 2022 року опублікував офіційну презентацію нового кросовера GEELY Atlas Pro, в онлайн-форматі.

Переглянути презентацію

Створили презентацію експерти одного з провідних автомобільних порталів Україні – InfoCar. Редактор Ярослав Сальтисонов провів детальний огляд Atlas Pro, і ми пропонуємо Вам віртуальне знайомство з цим харизматичним та продуманим до дрібниць SUV, який, окрім солідного набору опцій в комплектаціях, системи «м'якого гібрида» та наявності повнопривідної версії – приємно здивує ще й ціною!

Нагадаємо, що GEELY Atlas Pro – перший представник модельного ряду у поверненні бренду на ринок Україні. Кросовер створений європейською командою Geely Auto і відповідає світовим тенденціям «автомобільної моди». На ринок України Atlas Pro поставляється із заводів Geely Auto в Китаї.

Atlas Pro вже чекають на Вас в автосалонах дилерської мережі GEELY. До речі, є широкий вибір комплектацій та кольорів кузова, отже втілити свою мрію про розкішний новий GEELY Ви можете вже сьогодні!

Дивіться презентаціюзнаходьте найближчого дилеракупуйте GEELY Atlas Pro вже зараз!

А ще ми запрошуємо приєднатися до сторінок GEELY в Facebook, Instagram та каналу в YouTube, щоб бути серед перших, хто дізнаватиметься про головні новини бренду в Україні.

Цікаві факти про GEELY:

•             GEELY – один з найбільш популярних автомобільних брендів з продажу автомобілів у світі.

•             GEELY Holding володіє і управляє провідними брендами, включаючи Volvo, Lotus, Lynk & Co, Polestar, Geometry тощо.

•             Управляє більш ніж 40 виробничими та складальними заводами, 8 центрами досліджень та розробок та 8 центрами дизайну по всій Північній Америці, Європі, Китаю та Південно-Східній Азії.