20.09

Офіційна прем’єра нового TIGGO 8 - 25 вересня на виставці AGROEXPO 2019

25 вересня 2019 р., о 13:00 на виставці AGROEXPO 2019 у місті Кропивницький (вул. Мурманська 8) відбудеться офіційна презентація найбільшого позашляховика модельного ряду Chery – TIGGO8. Офіційний  компанія «Сі Ей Автомотив» (входить до складу підприємств «Української Автомобільної Корпорації») представляє автомобілі Chery в Україні.

Запрошуємо всіх на презентацію, що відбудеться на стенді Chery (УКРАВТО), в павільоні (Автоленд). Вхід на виставку на презентацію вільний!

Гості, які відвідають презентацію та заповнять анкету Chery, зможуть взяти участь в Акції та отримають шанс виграти смартфон! Умови та Правила участі в Акції оголошуються на місці проведення заходу 25.09.2019 р.

 

Чому варто відвідати прем’єру CHERY TIGGO 8 на AGROEXPO 2019?

Україна – перший ринок за межами Китаю, де представлений TIGGO 8. Отже, будьте серед перших, хто познайомиться з беззаперечними конкурентними перевагами цього SUV!  

TIGGO 8 – найбільший, 7-місний позашляховик Chery в Україні. Він розриває шаблони уявлень про китайські автомобілі своїм дизайном, вражаючим рівнем комплектацій, технічних особливостей, новими умовами 5-річної гарантії, і своєю дивовижно конкурентною ціною. Chery Tiggo 8 створений потужною командою інженерів та дизайнерів Chery, яку очолює Кевін Райс (Kevin Rice), який раніше відповідав за розробку дизайну автомобілів таких відомих брендів, як BMW та Mazda. Chery має власні центри досліджень і розробок в Китаї, Європі, Північній Америці, Бразилії і на Близькому Сході.

TIGGO 8 – гарантія 5 років. Виробник TIGGO 8, провідна китайська автомобільна корпорація Chery Automobile, впевнена у високій якості та надійності свого продукту, і в моделі TIGGO 8 вперше запроваджує подовжену повну гарантію 5 років (або 150 000 км, в залежності від того, що наступить раніше*). Зокрема, ці нові гарантійні умови розповсюджуються і на наскрізну корозію кузова. Варто підкреслити, що такі привабливі і комфортні для власника автомобіля умови гарантійної політики надають лише декілька виробників автомобілів на нашому ринку.

TIGGO 8 – більше автомобіля за привабливою ціною. Ціни на TIGGO 8 в Україні стартують від 19 800** доларів США (станом на 20.09.19 це дорівнює лише 488 466 грн з ПДВ). В комплектації Luxury з механічною КП TIGGO 8 коштує в еквіваленті $ 21 200**, а з автоматичною КП - $ 22 600** відповідно. Отже, ціна говорить сама за себе! Не треба шукати інших аргументів: дізнавайтесь більше про переваги TIGGO 8 тут.  

ЧОМУ ОБИРАЮТЬ CHERY?

  • Результати продажу автомобілів Chery в Україні демонструють динамічне зростання долі бренда в Україні із року в рік. Так, за результатами липня 2019 р. бренд Chery – серед лідерів продажу на ринку нових легкових автомобілів в Україні:
  • CHERY пропонує широкий ряд кросоверів, як кажуть, на будь-який смак та гаманець: найдоступніший за ціною лише від $ 10 900** TIGGO 2, практичний TIGGO 3, стильний TIGGO 4, динамічний TIGGO 7, а відтепер ще й найбільший сімейний SUV – TIGGO 8.
  • Chery входить в топ-15 найпопулярніших автомобільних брендів (за даними Асоціації «Укравтопром», за результатами липня 2019 р.); 
  • Chery – лідер серед китайських автомобільних брендів на ринку;
  • В дилерських центрах Сhery в Україні (а їх майже 40), клієнти, які зацікавлені в придбанні новенького Chery, отримують повний спектр супутніх послуг: можливість обміняти своє авто на Chery (трейд-ін, ТМ «АвтоХІТ»), придбати автомобілі в кредит за вигідними ставками від 0,01% річних (згідно умов банків-партнерів***), застрахувати придбаний автомобіль тощо.


* Ціни станом на 20.09.2019 р. Ціни з урахуванням ПДВ. Всі розрахунки в гривнях. Еквівалент цін в доларах США згідно середньозваженому курсу на міжбанківському ринку на https://bank.gov.ua/control/uk/allinfo. Гарантія на автомобіль 5 років або 150000 км пробігу в залежності від того, що настане раніше. Детальні умови гарантії та обмеження зазначені у сервісній документації. Кредитує АБ «УКРГАЗБАНК»: ліцензія НБУ № 123 від 06.10.2011 року. Станом на 02.09.2019 р. автомобіль в кредит можна придбати на таких умовах: мінімальний внесок – від 40% вартості автомобіля, ставка 0,01% річних – протягом першого року кредитування, максимальний термін кредитування – 84 місяці, максимальна сума кредитування – 1500000 грн, реальна відсоткова ставка становить від 2,82% до 12,92% річних і залежить від обраних споживачем умов кредитування. Про детальні умови кредитування дізнавайтеся на www.ukrgasbank.com  З питань трейд-ін інформація на сайті http://avto-hit.com.ua , ТОВ «Юніверсал Моторз Груп». ТОВ «СІ ЕЙ АВТОМОТІВ» та його дилери не несуть відповідальності за кредитні продукти АБ «УКРГАЗБАНК» та супутні страхові послуги. Чері. Тігго 8.