07.05

Кросовери Chery: захист в комплекті

Chery завжди турбується про своїх клієнтів. А в період, коли потрібен ретельний захист, дилери Chery особливо піклуються про комфорт та безпеку клієнтів, навіть в дрібницях. В травні та червні 2020 року всі автомобілі Chery, що продаються в дилерській мережі Chery в Україні, дилери комплектують спеціальними наборами для захисту, в складі якого речі, які вкрай необхідні зараз: антисептик, маски медичні, рукавички.

Отже, під час перших подорожей на своєму новому кросовері Chery власник може не турбуватися про необхідність поповнення запасів масок і рукавичок, а також засобів для дезінфекції рук та салону – все необхідне вже є в автомобілі!

Нагадаємо – автосалони та сервісні центри Chery в Україні відкриті для Вас. Наші дилери  виконують всі необхідні заходи для забезпечення максимальної безпеки персоналу та відвідувачів дилерських центрів. На час карантину також застосований особливий регламент підготовки та дезінфекції автомобілів для експозиції та перед передачею клієнтам. Дізнатись більше можна у відео: https://bit.ly/cherycare Також продовжує роботу наша програма онлайн-продажу #CHERYОНЛАЙН.

Не дарма кажуть, що Chery – це завжди більше вибору: моделей кросоверів на будь-який смак та гаманець, кращих комплектацій за доступнішою ціною, кредитних пропозицій, і варіантів процесу придбання авто!

     Чому клієнти обирають Chery в Україні?

  • Chery пропонує широкий вибір моделей класу SUV (кросоверів). Як відомо, саме автомобілі цього класу домінують на ринку України.
  • Автомобілі Chery створені міжнародною командою професіоналів Центру Розвитку Chery (R&D).
  • Tiggo 2 – найдоступніший кросовер на ринку нових легкових авто в Україні1. Ціна стартує лише від $ 10 900 (294 082 грн)1. Погодьтеся, вигідна пропозиція!
  • Зараз діють знижки! Детальніше – на офіційному сайті https://chery.ua
  • Впевненість у високій якості кросоверів Chery, що демонструє, наприклад, гарантія на двигун Tiggo 8 2,0 л (170 к.с.) – 1 000 000 км або 10 років (в залежності від того, що настане раніше)2. Така гарантійна політика – унікальна пропозиція на ринку нових легкових автомобілів в Україні!
  • Співвідношення «якість-комплектація-ціна» вражаючі в порівнянні з конкурентами. І це підтверджує стрімке  зміцнення позицій Chery в купівельних перевагах – навіть у часи турбулентності Chery впевнено утримує 15-е місце серед бестселерів ринку нових легкових авто в Україні  (за результатами квітня 2020 р., за даними Асоціації «УКРАВТОПРОМ»).
  • Бажаєте придбати в кредит зі ставкою від 0,01% річних? Діють акційні пропозиції Банків!3

Приєднуйтесь до нас в Facebook, Instagram, YouTube!

1 Ціни станом на 06.05.2020 р. Ціни з урахуванням ПДВ. Усі розрахунки в гривнях. Еквівалент цін в доларах США згідно середньозваженому курсу на міжбанківському ринку на https://bank.gov.ua/markets. Кількість автомобілів обмежена. «найдоступніший на сьогоднішній день кросовер в Україні» - згідно http://www.autoconsulting.com.ua/article.php?sid=45344

 2 Детальні умови гарантії та обмеження зазначені в сервісній документації.

 3 Детальніше на https://chery.ua/ukr/credit.html